PÅSKEKRIM PÅ TV & RADIO

En oversikt over påskekrim som går på norsk TV og radio i påsken 2013. Denne listen vil bli oppdatert fortløpende. Følg med!

   

NRK 1

Blodig urett

Br. krimserie i to deler. Forsvarsadvokat William Travers er i ferd med å komme til hektene etter en tøff periode i London. Han lar seg overtale til å forsvare en gammel venn som er tiltalt for mordet på sekretæren sin. Saken skal komme til å bli ytterst intrikat og setter William og familien hans på en hard prøve. Med: James Purefoy, Charlie Creed, Miles, Dervla Kirwan, m.fl.
Antall episoder: 2
Sendetid: 27/3 og 28/3 kl. 21.30

 

NRK 1

På innsida

Br. krimserie i to delar. John er tilsett som leiar i ein teljesentral. Ein dag står han overfor sitt livs mareritt, eit væpna ran. Familien hans blir tatt som gislar, og han blir tvinga til å opne safen. John har vore på sikkerheitskurs, men verkelegheita er noko heilt anna. Med: Steven Mackintosh, Warren Brown, Ashley Walters, Nicola Walker, Kierston Wareing.
Antall episoder: 2
Sendetid: 25/3 og 26/3 kl. 21.30

 

NRK RADIO (RADIOTEATERET)

St. Laurentius tårer

Kriminalserie i fire episoder av Kasper Hoff. 4. Janus. Henriks kjæreste Josefine er gravid, men den gledelige begivenheten overskygges av tre brutale mord. Henrik og vennen Truls finner ut at mordene henger sammen med et UFO-havari i Oslofjorden i 1982. De avslører at Forsvarets etterretningstjeneste bruker anlegget på Kjeller til å forske på ikke-jordisk DNA. Henrik vil avsløre etterretningstjenesten, men hans redaktør, Valvik, legger saken død - noe Henrik er svært imot. Han mottar så et tips om nok et mord, denne gangen ved Frognerkilen.
Antall episoder: 4
Sendetid: 28/3, 29/3, 30/3 og 31/3